¨

Politiet: Blotter onanerede foran piger

Foto: TV ØST

Søndag eftermiddag i Nykøbing Sjælland blev to piger på fem og seks år forurettet af en mand, som valgte at smide tøjet og onanere foran dem.

To piger på fem og seks år fik sig søndag eftermiddag en ubehagelig oplevelse, da en mand blottede sig og onanerede for dem.

Hændelsen fandt sted på Bystedvej i Nykøbing Sjælland, oplyser Midt- og Vestsjælland.

- Vi får en anmeldelse klokken 14.49. En person retter henvendelse til de to piger. Han fortæller, at han vil vise dem et sted, hvor der er mange hindbær og får dem på den måde lokket ind i et buskads. Han forgriber sig ikke på dem, der er tale om blufærdighedskrænkelse, men vi er selvfølgelig på gerningsstedet for at sikre spor, siger vagtchef Bent Sten Andersen og tilføjer:

- Efterfølgende kører han, ifølge pigerne, fra stedet i ukendt retning i bil. Farven på bilen er formentlig grå, men vi er dog ikke helt sikre.

Manden beskrives som dansker, er mellem 20 og 40 år, har kort lyst hår, bærer runde guldøreringe i ørerne og er iklædt en mørk trøje og rød åben jakke samt blå og hvidslidte cowboybukser.  

Lokalpolitiet i Nykøbing Sjælland/Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket manden eller hans bil i området. Har du set eller hørt noget, bedes du ringe på telefon 1-1-4.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App