¨

Politibiler i flammer

Foto: TV ØST

To politibiler blev i nat flammernes bytte ved en brand ved politistationen i Nykøbing Sjælland. Årsagen er endnu ikke kendt, men politiet har en mistanke.

Brandvæsenet blev alarmeret lidt over to, tirsdag nat, men kunne ikke stille meget op over for de kraftige flammer der fortærede de to patruljevogne og den nybyggede carport, ved politistationen:

-Brandvæsenet kunne kun efterslukke, og sørge for at ilden ikke bredte sig, - siger lederen af Nykøbing Sjællands Politi, Vicepolitikommissær Søren Højsgaard.

Politiets har haft deres teknikere på brandstedet,  men brandårsagen er endnu ikke klarlagt. Men nattens hændelse kan hænge sammen med en tilsvarende brand for 2 måneder siden. Her gik en anden af politiets biler op I flammer, på samme parkeringsplads:

-Naturligvis er det også inde i vores efterforskning, at ilden den kan være påsat - - siger lederen af Nykøbing Sjællands Politi, Vicepolitikommissær Søren Højsgaard.

Der er ikke mange spor at gå  efter i den ødelagte carport, så nu beder Politet offentligheden om hjælp

Vi er naturligvis interesserede i at høre fra folk der kan have bemærket noget i tidsrummet op til klokken to. Det kan værepersoner til fods, på cykel, eller i bil der kan have udvist en mistænkelig adfærd, som man måske har studset over hvad de laver i karteret på den tid af natten, - siger Vicepolitikommissær Søren Højsgaard.

Udover de to patruljevogne, blev en af kommunens hjemmehjælpsbiler også skadet ved branden.

--

Har man opysninger i sagen, kan der ringes til Politiet på på tlf. 114.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App