¨

Politi fandt flugtbilist sovende ved busstoppested

Foto: TV ØST

En flugtbilist nåede ikke langt i sin flugt, da han natten til tirsdag stak af efter at være kørt ind i et par elmaster. Han blev fundet sovende ved et busstop.

En beboer på Vallekildevej i Skippinge i Odsherred anmeldte natten til tirsdag, at en bil var forulykket. Vedkommende havde blandt andet påkørt en påhængsvogn, og et par elmaster var blevet ødelagt.

Politiet kørte til stedet med flere patruljer herunder en hundepatrulje og kunne konstatere, at den forulykkede bil var blevet forladt af føreren. Hundepatruljen begyndte herefter at søge efter vedkommende, som den fandt sovende ved et busstoppested cirka 1200 meter fra uheldsstedet.

Politiet anholdt en 35-årig mand uden fast bopæl for spiritus- og/eller narkokørsel i forbindelse med uheldet.

Frakendt kørekortet og eftersøg

På uheldsstedet blev en passager i bilen – en 32-årig mand fra Kalundborg – anholdt, idet han også var påvirket af spiritus. Begge anholdte fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer.

Den 35-årige bilejer var i forvejen frakendt kørekortet og endvidere eftersøgt til afsoning af en frihedsstraf, som han var udeblevet fra. Han blev derfor efter endt sagsbehandling afleveret i et arresthus til afsoning af ni måneders fængsel for overtrædelse af blandt andet færdselsloven.

Den 32-årige blev løsladt efter afhøring til sagen, og SEAS-NVE blev tilkaldt for at reparere de påkørte elmaster, og ejerne af de påkørte genstande er også underrettet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App