Overfaldt teenagepiger i toget - 29-årig fængsles efter 10 måneder på fri fod

En nu 29-årig mand fra Østjylland er varetægtsfængslet i en sag om vold mod to piger i toget mellem Holbæk og Nykøbing Sjælland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den 18. juli 2021 overfaldt to mænd flere passagerer i toget mellem Holbæk og Nykøbing Sjælland.

En 29-årig mand fra Østjylland, der er mistænkt i sagen, er nu varetægtsfængslet i sagen. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi på Twitter. 

Manden blev tirsdag klokken 12.00 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk. Her blev han varetægtsfængslet frem til den 14. juni.

Læs også
Fire personer tæsket i tog - nu strammes nettet om gerningsmænd

Klokken var omkring 23.40 søndag den 18. juli 2021, da to piger blev overfaldt i toget på Odsherredbanen. Pigerne var på det tidspunkt henholdsvis 14 og 15 år gamle. 

To passagerer kom pigerne til undsætning, men de blev derefter også overfaldet af de to voldelige mænd.

Lokomotivføreren så sig nødsaget til at nødbremse toget, og de to gerningsmænd flygtede herefter ud af toget langs skinnerne i nordvestlig retning.

De overfaldne pådrog sig mindre fysiske skader ved volden.


Taget af Østjyllands Politi

Den 29-årige mand blev efter overfaldet identificeret og efterlyst som mistænkt i sagen, da hverken Midt- og Vestsjællands Politi eller Østjyllands Politi umiddelbart kunne finde ham.

Men natten til tirsdag, næsten et år efter overfaldet, bragte han sig selv i Østjyllands Politis søgelys og blev anholdt på grund af efterlysningen i denne sag.

Læs også
Unge piger overfaldet af mænd - flygtede fra stoppet tog

I oktober 2021 blev en 17-årig mand idømt fire måneders fængsel og betinget udvisning for vold mod den ene af pigerne og de to passagerer.