Overfaldet på rasteplads

En 40-årig mand fra Nykøbing Sjælland blev i går overfaldet af to mænd på en rasteplads på Kalundborgvej. Mændene forlangte penge og truede med en hobbykniv.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Overfaldet fandt sted klokken kvart over ti søndag formiddag. Den 40-årige var kørt fra sin forretning i Kalundborg med flere dages omsætning på 22000 kr. Han bemærkede, at der kørte en bil efter ham, og ved rastepladsen blinkede bilen bag ham med det lange lys.

Den 40-årige kørte ind på rastepladsen, fordi han troede, at der var noget galt med bilen. En mand kom hen til ham, og forlangte penge. Den 40-årige nægtede at have penge, men manden slog ud efter den 40-årige med en hobbykniv og ramte ham i venstre hånd med en flænge til følge. Røveren tog posen med pengene, og kørte fra stedet.

Røveren kan beskrives som: mand, 25-30 år, sydlandsk udseende, ca. 190 cm. høj, kort sort hår, iført hættetrøje og cowboybukser. Han talte med dansk med accent. Han talte endvidere udenlandsk, muligvis arabisk. Der er ingen beskrivelse af føreren af den anden bil. Der er heller ingen beskrivelse af bilen, røverne kørte i.

Politiet vil gerne tale med vidner, der har set noget, eller som ved noget, der kan hjælpe med at opklare sagen. Ring til lokalpolitiet i Kalundborg på 114 eller 46351448.