Over 3000 tilskuere til kendis-fodbold

I Rørvig tiltrak den traditionelle landliggerkamp mellem kendisser på det ene hold og lokale fodboldspillere på det andet mange publikummer torsdag aften.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Højsandet i Rørvig stod torsdag aften på den anden ende med 3.233 tilskuere, som oplevede den populære Landliggerkamp med en sejr på 5-2 til Landliggerne.
 
Ikke nok til at slå rekord
Rekorden af tilskuere for Landliggerkampen er stadig 3.300, så der manglede kun 68 for at rekorden var slået.
Landliggerholdet var som sædvanlig sammensat af tidligere landsholdsstjerner og mediekendisser. 
 
Måslscorerne for Landliggerne var vejrprofeten Peter Tanev - 2 mål - Michael Johansen, Kim Daugaard og Stig Tøfting med hver 1 mål.
 
For Rørvigholdet scorede Dan Nielsen og Patrick Vinkelgreen.
 
Begyndte kl. 17
Der blev åbnet for publikum allerede kl. 17 og der gik ikke lang tid før der var rigtig mange der slog sig ned på græsset og spiste pølser og burgere.
Mange børn var allerede mødt op tidligt med deres forældre for at opleve boldkunstneren Chris Linde, som gav nogle spændende lektioner i at tæmme en fodbold efter alle kunstens regler.
 
Skumbad til børnene
Lige efter kampen kom der blå blink og udrykningshorn på banen, hvor flere ældre brandkøretøjer fra foreningen af ”Bevarelse af ældre brandbiler” kørte ind på banen for at sprøjte skum ud over et stort areal, hvor der kan fiskes fodbolde og slik m.m. ud af skummet. Det helt store tilløbsstykke for børnene, som fik sig et rigtigt skumbad.