Op mod 3400 liter olie stjålet

Brændstoftyve hærger i den grad regionen i øjeblikket, og nu er der anmeldt 3 nye tilfælde, hvor op mod 3400 liter olie er stjålet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der har igen været brændstoftyve på spil her i regionen. Politiet har modtaget 3 nye anmeldelser, hvor tyvene har snuppet 3400 liter olie.

Tirsdag fortalte TV2 ØST i 19.30-udsendelsen om 4 tilfælde af omfattende brændstoftyverier i weekenden. Især en byggeplads i Kalundborg har været hårdt ramt, og flere hundrede liter dieselolie var blevet stjålet.

Siden er flere tyverier altså kommet til. På Sidingevej i Frostrup ved Vig er der i løbet af den seneste uge stjålet 1000 liter dieselolie op af en 6000 liters tank. Fra Bakkendrupvej i Gørlev er der stjålet 950 liter olie mandag til tirsdag, og i weekenden mistede en køreskole på Stengårdsvej i Lunderød ved Tølløse sin 2500 liters tank, der blev snuppet.

Få spor

Politiet har ingen ide om, hvorvidt det er da samme gerningsmænd, der står bag tyverierne.

- Det er svært at sige. Alle skal jo gøre det samme for at få olien ud, så det er ikke fordi, der bliver brugt særlige metoder, som vi kan genkende gerningsmændene på. Og ofte sker tyverierne ude på landet, uden at der er nogen, der ser det, så vi har heller ikke nogen signalementer at gå efter, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi.