¨

Odsherred får ny kommunaldirektør

Claus Steen Madsen bliver ny kommunaldirektør i Odsherred Foto: Pressefoto

Odsherred Kommune får ny kommunaldirektør. Han hedder Claus Steen Madsen og begynder allerede arbejdet den 1. juni 2017.

Han hedder Claus Steen Madsen. 

Og han bliver den nye kommunaldirektør i Odsherred Kommune fra den 1. juni 2017. Privat bor han i Vipperød og kommer fra stillingen som direktør for teknik, miljø og erhverv i Frederikssund Kommune. 

- Jeg glæder mig meget til at begynde mit virke i Odsherred. Jeg bor tæt på Odsherred, kender til Odsherred og har fulgt med i området gennem mange år både privat og gennem mine jobs i nabokommuner. Udover en vidunderlig natur er det en kommune med mange spændende igangværende projekter og stort potentiale for bosætning og erhverv, som er under udvikling gennem blandt andet Geoparken og uddannelsesmiljøet, som det er vigtigt at gøre til et endnu stærkere element, siger Claus Steen Madsen i en pressmeddelelse.

Jeg bor tæt på Odsherred, kender til Odsherred og har fulgt med i området gennem mange år både privat og gennem mine jobs i nabokommuner.

Claus Steen Madsen, kommende kommunaldirektør i Odsherred

Og borgmester Thomas Adelskov er også ganske tilfreds med valget af Claus Steen Madsen som ny kommunaldirektør.
 
- Vi er overbeviste om, at vi med ansættelsen af Claus Steen Madsen får en dynamisk og engageret kommunaldirektør med en meget bred erfaring med at styrke relationen mellem kommune og erhvervsliv, og den vækst og udvikling, som Byrådet vægter højt set i forhold til uddannelse og tiltrækning af bosætning og virksomheder, og jeg ser meget frem til samarbejdet, siger han.
 
Der var 13 ansøgere til stillingen som kommunaldirektør, som blev slået op, da Rie Perry søgte nye udfordringer som kommunaldirektør i Næstved Kommune. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App