¨

NV-Pro smøler med opgørelse

Foto: TV ØST

Produktionsskolens leder har flere gange lovet at fremsende en inventarliste til kommunen, men det er endnu ikke sket.

Lederen af produktionsskolen NV-Pro i Svinninge har ikke overholdt en aftale om at sende en række oplysninger til Odsherred Kommune. Det skriver dagbladet Nordvestnyt, der har fået aktindsigt i korrespondancen imellem Odsherred Kommune og NV-Pro.


Således skrev Palle Jørgensen fra Odsherred Ungdomsskole tirsdag i sidste uge en mail til forstanderen på NV-Pro, Henrik Bendixen:


”Jeg må endnu engang konstatere, at du ikke har overholdt den af dig selv fastsatte deadline for fremsendelse af udkast i forhold til inventaret fra erhvervsklasen. Jeg har derfor været i dialog med direktør Gitte Løvgren, som finder det stærkt kritisabelt, at du ikke fremsender materialet som aftalt.”


Har brudt aftale flere gange


Nordvestnyt skriver, at produktionsskolens forstander i flere omgange har lovet at fremsende en inventarliste fra den erhvervsklasse, som produktionsskolen, ungdomsskolen og Odsherred Kommune stod for i fællesskab fra 2009 til 2012.


Både den 22. oktober og den 12. november 2012 lovede Henrik Bendixen at sende listen frem til kommunens embedsmand. Men forstanderen har stadig ikke indsendt en liste over inventaret, som NV-Pro fjernede, da erhvervsklassen blev nedlagt i sommer.


Kommunen ærgrer sig


Direktør i Odsherred Kommune Gitte Løvgren ærgrer sig over, at NV-Pro endnu ikke har fremsendt den lovede inventaroversigt.


 - Det, der er købt, tilhører Odsherred Kommune, og nu vil vi gerne have vores ting. Det er dybt beklageligt, at der går så lang tid, men jeg regner med, at sagen nu hurtigt vil gå i orden, sådan som Henrik Bendixen har lovet os, siger Gitte Løvgren til avisen.


Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen i Ministeriet for Børn og Undervisning har forlangt, at NV-Pro ansætter en administrations-og økonomischef. Skolen har på et forkert grundlag modtaget 2,9 millioner kr. i statstilskud til eleverne i erhvervsklassen.


Styrelsen har også kritiseret skolens indkøb af dykkerudstyr og forstanderens kørsel i skolens varebil.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App