¨

Nu vælter det ind med ansøgninger til cykelbutik

Foto: TV ØST

Indtil for to dage siden havde ingen henvendt sig for at søge elevstillingen hos 2 Hjuls Centeret i Nykøbing Sj., men nu vælter det ind med interesserede.

Siden tirsdag er det væltet ind med henvendelser fra folk, der er interesserede i elevpladsen hos 2 Hjuls Centeret i Nykøbing Sjælland.

Tirsdag fortalte TV ØST om cykelforretningen, hvor indehaver Jeanette Olsen undrede sig over, at ingen havde vist interesse for at komme i lære. Efter en blodprop i hovedet for tre år siden vil hun selv gerne trappe lidt ned, men udsigten til at få hjælp så noget sort ud trods jobopslag og annonce på Facebook.

Tingene ændrede sig dog efter tirsdagens indslag på tv. 15 henvendte sig allerede samme aften, og frem til torsdag har forretningen modtaget 40-45 henvendelser. Jeanette Olsen glæder sig over interessen, men er også lidt forbavset.

- Måske er det os, der er gammeldags, men 30 ud af de 40-45 henvendelser er forældre, der kontakter os på deres børns vegne, og det undrer mig lidt, for det viser ikke så meget initiativ fra de unges side, siger hun.

Interessante emner

To dukkede selv op i forretningen allerede morgenen efter, og det er altså noget, der dur.

- Bare det, at de selv kom herind, gør, at de godt kan være noget for os. Samtidig havde vi en god snak, så de kan godt være interessante for os, siger Jeanette Olsen.

Indtil videre er de dog sat på standby, fordi hun allerede har sagt ja til en person, som en erhvervskonsulent har sat hende i kontakt med. Han begynder i 14 dages prøve efter påske.

- Han har været forbi, fordi han havde set, at der havde været stor interesse efter tv-indslaget. Så han skulle lige høre, om han stadig var sikret de 14 dages prøvetid, og det er han selvfølgelig, men det kan sagtens være, at vi skal bruge en mere, så jeg har gemt alle ansøgninger, og så må vi se, siger hun.

00:30 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App