Narkopårvirket mand truede med køkkenkniv

En 22-årig narkopåvirket mand skabte ravage i Havnebyen i nat. Politiet måtte trække pistol, før manden faldt til ro.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sent i nat anholdt politiet ved Fregatvej en 22-årig mand fra Odsherred. Manden var gået ind i en villa på Solbakken, hvor han fægtede og truede en beboer med en lang køkkenkniv. Manden forlod dog stedet igen uden at gøre beboeren noget.

Han fortsatte til Fregatvej, hvor han også råbte og skreg. Manden ville tilsyneladende have hjælp, da han følte sig forfulgt. Politiet kom til stedet med to patruljebiler. Den ene var en hundevogn. Da hundeførerne var i gang med at søge med hundene efter manden, kom han pludselig ud fra mørket og hen til deres bil og flåede i dørene.

Manden var tydeligt påvirket af narkotika eller spiritus. Da politifolkene ikke vidste, om manden stadig var bevæbnet valgte man at trække tjenestepistol og råbe manden an.

Han lod sig anholde uden nogen problemer. Efterfølgende fandt hundepatruljen kniven, som viste sig at være en 19 cm. lang køkkenkniv.

Den 22-årige sidder nu på politistationen, hvor juristvagten vil afgøre om manden skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.