Mor til 9. klasses-elev efter knivstikkeri: Jeg bliver bekymret

Lene Dreslers søn har gået i klasse med den pige, der fredag blev stukket ned til en klassefest i Fårevejle. Hun blev bekymret, da hun hørte om det.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fredag aften blev en 15-årig pige stukket gentagne gange med en kniv til en klassefest af en jævnaldrende dreng. Pigen slap med overfladiske sår, og drengen er nu varetægtsfængslet frem til 22. november.

Efter TV ØSTs oplysninger går de to i 9. klasse på Sydskolens afdeling i Asnæs, og efter knivstikkeriet blev forældrene til elever på alle Sydskolens fire afdelinger informeret om hændelsen over intranettet.

Utryg efter bombetrusler

En af forældrene er Lene Dresler, hvis søn tidligere har gået i klasse med den pige, der blev ramt af knivstik. Han går på Sydskolens afdeling i Fårevejle.

- Det første jeg tænkte, var ’åh nej’, fordi der for nylig skete det med bombetruslerne, siger Lene Dresler og henviser til sagen fra januar, hvor en 16-årig tidligere elev på Sydskolens afdeling i Fårevejle planlagde et bombeangreb mod skolen sammen med en tidligere syrienkriger.

- Jeg bliver jo helt bekymret som forælder, tilføjer hun.

Lene Dresler er glad for, at hendes søn ikke var til stede til den fest, hvor pigen blev stukket ned.

Det er endnu uvist, hvad der fik drengen til at stikke den 15-årige pige med en kniv, men han skulle ifølge politiet have sagt, at han gjorde det for at slå pigen ihjel.