Monrads enke beder fans donere til udsatte dyr

I stedet for at sende blomster på begravelsen opfordrer Jan Monrads enke alle komikerens bekendte til at donere penge til Odsherred Zoo, der rummer dyr, der har været udsat for laboratorieforsøg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fredag døde den ene halvdel af komikerduoen Monrad og Rislund pludseligt af en blodprop i lungerne. Efter dødfaldet har massevis af fans skrevet om og til Jan Monrad på Facebook. Det har fået hans efterladte kone til at udsende en opdatering på Facebook.

- Kære alle Jans facebook-venner. Tusind tak til jer alle! Jeres mange reaktioner på Jans alt for tidlige død er jo helt overvældende og vi, hans efterladte, sætter stor pris på al jeres opmærksomhed. Jeg, Jans hustru, vores 5 børn og børnebørn, står tilbage med en stor sorg over, at have mistet vores elskede Jan. Vi trøster hinanden og prøver at forstå vores ubærlige tab. Jans vennekreds og professionelle berøringsflade gennem mere end 40 års arbejde er i sig selv enorm. Vi vil invitere et udsnit af disse mange mennesker til en mindehøjtidelighed. Vi beder jer om at forstå, at vi i den givne situation ikke er stand til at tage Jans kolossale mængde facebook- venner ind. Det vil ganske enkelt ikke være praktisk muligt for os at håndtere, skriver hun på hans Facebook ifølge Dagens.dk

Læs også: Komiker og entertainer Jan Monrad er død

Hjælp til skadede dyr

Dødsfaldet skete pludseligt og uventet og har efterladt konen og parrets fem børn og børnebørn i sorg. Nu beder enken fans og bekendte til at betænke et godt formål i stedet for at give blomster. Hun håber, folk vil donere penge til Odsherred Zoo.

- Til jer som måske overvejer at sende blomster til Jan, vil vi gerne sige, at der også er mulighed for at betænke ”Fonden Odsherred Zoo Rescue”, som er en dejlig dyrepark i Asnæs . Donationskonto: 8401 1285248 Bidraget mærkes Jan Monrad. Denne zoologiske have havde en stor plads i Jans hjerte, fordi den udover at rumme sunde dyr, også har dyr, som har været udsat for laboratorieforsøg. Han nød meget at se disse dyr, som med omsorg og fine levevilkår, fik mulighed for et godt og værdigt liv. En facebook –indsamling har i øvrigt én gang tidligere reddet dyreparkens liv, forklarer hustruen ifølge Dagens.dk på Facebook.