¨

Mols-Linjen opretter 70 nye job – i Jylland

Foto: TV ØST

De ansatte på en ny superfærge får arbejdsplads i Østjylland. Sjællændere opfordres dog også til at søge de nye job.

Der er i første omgang ikke nogen grund til at hæve hænderne over hovedet på Sjælland, når Mols-Linjen i disse dage søger kandidater til 70 nyoprettede job.

De mange nye ansatte skal bemande en ny såkaldt superfærge, der i løbet af foråret og forsommeren indsættes mellem Sjælland, og Aarhus og Ebeltoft.

Men selvom redderiet specifikt opfordrer folk fra hele landet til at søge stillingerne, så kommer arbejdet til at tage udgangspunkt i Østjylland. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Timedrift kræver ny færge

Rederiet indfører snart timedrift på forbindelserne til Jylland, og det er i den plan, at den nye færge KatExpress 2 er nødvendig. Færgen er lige nu er ved at blive bygget i Australien.

Redderiet søger blandt andet folk med uddannelse som maskinmester, reparatør, overstyrmand, skibsassistenter samt et større antal medarbejdere inden for catering.

- Rederiets behov for ekstra mandskab er en direkte konsekvens af, at hurtigfærgerne med indsættelsen af KatExpress 2 fremover sejler i timedrift mellem Sjælland og Jylland en god del af døgnet. Det er en væsentlig stigning i antallet af afgange, og vi har derfor brug for mange nye medarbejdere, siger administrerende direktør, Søren Jespersen i en pressemeddelelse.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App