Mols-Linien: Vi lukker ikke

Kunderne skal ikke være bange for at Mols-Linien lukker, selvom selskabet taber penge.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der er ingen grund til at frygte for en lukning af Mols-Linien.

Det siger selskabets administrerende direktør Søren Jespersen, efter en artikel i Dagbladet Børsen i dag ellers stiller spørgsmålstegn ved, om selskabet kan overleve endnu et år.

Selskabets tab igennem en årrække har nemlig betydet, at der ikke er meget andet end egenkapitalen tilbage at tære på – og derfor kan der være behov for at få tilført ekstra kapital. Det kan ejerne dog have svært ved at sige ja til.

Erkender problemer

Søren Jespersen er dog ikke særlig bekymret.

- Det er rigtigt, at vi er i gang med en stor turn-arrond, hvor vi skal vende underskud til overskud. Og er man jo ikke, hvis alting går rigtig godt. Jeg mener dog, at vi er godt på vej, selvom det går ikke helt så hurtigt som vi håbede på. Vi håbede, at vi i år ville tjene penge, men det bliver så først til næste år, siger han til TV2 ØST.

Søren Jespersen hæfter sig blandt andet ved, at redderiet får stadig flere passagerer og at der er flere biler med hver eneste færgeoverfart end tidligere. Samtidig er underskuddet i år lavere end sidste år, og der er traditionelt flere penge at tjene på færgefart om efteråret end om foråret.

Han afviser samtidig, at pengemangel på kort sigt kan komme til at koste forretningen livet.

- Vi ser ikke, at der er nogen fare for, at vi lukker. Det går i den rigtige retning, selvom vi er lidt bagud i forhold til planen, siger han.