Mistænkt serie-blotter anholdt i Odsherred

En 33-årig mand fra Odsherred er blevet anholdt, mistænkt for at være serieblotteren fra Odsherred.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tip fra offentligheden var afgørende før Midt og Vestsjællands Politi fredag eftermiddag klokken 17.05 anholdt en 33-årig mand, der mistænkes for at være serieblotteren fra Odsherred.

Manden mistænkes for at stå bag en lang række situationer omkring Højby i den seneste tid, hvor han har blottet sig for børn i alderen mellem 10 og 13 år.

- Vi har endnu ikke afhørt manden, men sigter ham med sikkerhed for fire forhold og efter alt at dømme også to sager mere, siger politikommissær Ove Pedersen fra Midt og Vestsjællands Politi til TV ØST.

Børn gav præcise forklaringer

Ove Pedersen oplyser, at den 33-årige mand stammer fra lokalområdet, og at det er tip fra offentligheden, der har ført til anholdelsen.
 
- Vi har hele tiden mistænkt, at det var en lokal, der stod bag. Og den mistænkte stammer da også fra lokalområdet, siger han.

Efter anholdelsen kan politiet desuden konstatere, at vidneforklaringer fra de krænkede børn har været meget præcise. De har både beskrevet en række kendetegn ved manden meget præcist, ligesom de er kommet med præcise beskrivelser af mandens bil.

Politiet varetægtsfængslede lørdag manden frem til den 3. november.