Mathilde danser helt alene foran 100 mennesker

Efter bare en times øvelse skal Mathilde lave en danseserie ene og alene foran et stort gymnastikhold og deres forældre i Odsherred.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Denne uges udfordring står i pinlighedens tegn. Mathilde skal overvinde sin stolthed og lære en danseserie hos en stor gruppe rytmiske gymnaster hos DGI Midt- og Vestsjælland Junior Nord, der træner sammen i Odsherred.

- Det er jo en helt ny slags udfordring. Jeg er ikke blevet udfordret så meget på min stolthed tidligere i mine udfordringer, siger Mathilde.

Træningen er svær, og det er nogle meget hurtige bevægelser, Mathilde skal lære på denne ene træningstime, som udfordringen varer.

 Halvvejs inde i træningen er det tid til en status.

- Jeg er ved godt mod. Jeg skal nok klare den, for mit succeskriterium er, at jeg skal have det sjovt og overvinde mig selv, og så kan det godt være, at det ikke ligefrem bliver kønt, men jeg klarer den, siger hun grinende.

Går til udfordringen helhjertet

Efter en udfordrende træning, hvor Mathilde har givet den alt, hun havde sig, skal hun nu vise, hvad hun kan.

Hun klarer at stille sig op for omkring 100 mennesker – der var omkring 80 gymnaster og instruktører og så en større gruppe forældre.

Det vil nok være løgn at sige, at hun udfører serien, som den er tænkt, men salen giver hende en rungende klapsalve, og den taler et klart sprog.

- Jeg er stolt over, at jeg klarede det. Det var ret vildt, men også mega fedt, og alle har bare været så glade og søde, siger Mathilde.

Så med en følelse af at lykkes glæder hun sig til næste uges udfordring. Der står den på Folkedans.