¨

Mand udsat for grov vold inden sin død – politiet leder særligt efter to vidner

00:46

Obduktionen viste, at den 65-årige mand havde været udsat for grov vold inden sin død, og senere viste det sig, at branden var påsat.

Der er især to personer, som Midt- og Vestsjællands Politi gerne hører fra i sagen om den 65-årige mand, der blev fundet død i sit hus i Gundestrup.

I sidste uge blev en 65-årig mand fundet død i sit hus i Gundestrup.

Obduktionen viste, at han havde været udsat for grov vold inden sin død, og senere viste det sig, at branden var påsat.

Politiet mangler fortsat at høre fra vidner, som har set eller hørt noget, der kan lede politiet videre i efterforskningen, skriver sn.dk.

- Vi vil især meget gerne høre fra to personer, som er blevet observeret på brandstedet onsdag morgen i denne uge, siger pressemedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, til avisen.

De to personer gik rundt inde i huset omkring klokken 8.45 i onsdags. De var kørende i en mørk stationcar-lignende bil.

Vi vil især meget gerne høre fra to personer, som er blevet observeret på brandstedet onsdag morgen i denne uge

Martin Bjerregaard, pressemedarbejder, Midt- og Vestsjællands Politi

Martin Bjerregaard understreger overfor sn.dk, at de ikke mistænker de to personer for noget. Politiet vil gerne vide, hvad deres ærinde har været på stedet og om de kan komme med nogle oplysninger om offeret.

Offentliggør foto af offeret

I mandags tog politiet et usædvanligt skridt i efterforskningen, da de valgte at offentliggøre at foto af offeret, den 65-årige Finn Steensen Ørsdahl.

Han blev sidst set i live onsdag formiddag den 13. februar, hvor han blev set kørende i sin bil ad Nykøbingvej i retning mod Holbæk ved Tuse Lågevej.

Artiklen fortsætter under billedet.

Politiet offentliggør et billede af offeret - 65-årige Finn Steensen Ørsdahl. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

- Offentliggørelse af et foto af offeret er et temmelig usædvanligt efterforskningsskridt, men vi har behov for at få så mange vidneforklaringer omkring hans færden som muligt, lød det fra den ansvarlige efterforskningsleder, vicepolitiinspektør Jacob Olsen, fra Central Efterforskning hos Midt- og Vestsjællands Politi, i en pressemeddelelse.

- Fotoet vil forhåbentlig medvirke til, at nogen kan erindre at have set ham måske i Holbæk-området i løbet af onsdagen eller ved hans bopæl i døgnet op til anmeldelsen om branden.

Har du oplysninger i sagen, så kontakt politiet på 1-1-4.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App