¨

Mand stukket med kniv i sommerhus

Foto: TV ØST

En 54-årig mand fra Odsherred er natten til tirsdag blev stukket med kniv i maveregionen i et sommerhus. Han er fløjet til Rigshospitalet.

Politiet blev natten til tirsdag sendt til et sommerhus på Hønsinge Lyng i Odsherred, hvor der var anmeldt et knivstikkeri.

Da betjentene ankom til stedet, viste det sig, at en 54-årig mand fra Odsherred var stukket i maveregionen med en kniv. Forurettede blev i lægehelikopter bragt til Rigshospitalet, og han tilstand er p.t. ukendt, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Alkohol involveret

I sommerhuset traf politiet også en 39-årig mand og en 45-årig kvinde fra Holbæk. De er begge blevet anholdt.

- Da vi kommer til sommerhuset, ligger der den tilskadekomne, og vi træffer de to andre. Vi kan konstatere, at de er bekendt med hinanden, og vi kan også konstatere, at der har været noget alkohol involveret, siger politikommissær Kristian Egekær fra Midt- og Vestsjællands Politi.

- De anholdte var påvirkede af alkohol, siger han om manden og kvinden, som tirsdag morgen endnu ikke er blevet afhørt af politiet og ikke er sigtet for noget.

Politiet har tirsdag morgen efterforskere på gerningsstedet og kender på nuværende tidspunkt ikke til motivet for knivstikkeriet.

Begge de anholdte bliver fremstillet i grundlovsforhør klokken 14 tirsdag.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App