¨

To mænd røver Netto i Asnæs: En er anholdt

Foto: TV ØST

To unge har søndag fået udleveret et mindre kontant beløb i Netto i Asnæs Centret. En er foreløbig anholdt.

Midt- og Vestsjællands Politi anholdte søndag aften en formodet gerningsmand, efter at der kort før klokken 20 blev begået et røveri mod Netto i Asnæs Centret.
 
Det oplyser René Søe Pedersen, vagtchef hos Midt- og Vestsjælland Politi.
 
Den anholdte formodes ifølge politiet at være en af to maskerede unge gerningsmænd, der truede en ansat i Netto-butikken med kniv og fik udleveret et mindre beløb. Han har tilbragt natten i arresten, og politiet vil mandag formiddag afgøre, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.
 
Politiet søger fortsat efter den anden gerningsmand.
 
Vidneudsagn pegede på anholdt
 
- Der har både været personale og kunder tilstede i butikken, da røveriet fandt sted. Vi har bagefter afhørt dem alle, siger René Søe Pedersen.
 
Efter afhøringerne har politiet fået et signalement på de begge gerningsmænd.
 
Den ene beskrives som værende dansk af udseende, 18 til 20 år gammel, kraftig af kropsbygning, med hvid hudfarve samt skeløjet.
 
- Han havde også en aparte måde at gå på. Han gik lidt på tåspidserne og var iført en sort trøje af mærket Bullrott, siger vagtchefen.
 
Den anden mand talte dansk og beskrives som værende dansk af udseende, 18 til 20 år gammel, kraftig af kropsbygning, iført mørkt tøj og bevæbnet med en kniv.
 
René Søe Pedersen forklarer, at det er på baggrund af signalementet og politiets lokalkendskab, at man har foretaget anholdelsen af en mistænkt, som formodes at være den ene gerningsmand.
 
Politiet opfordrer vidner til røveriet, eller personer, som har oplevet mistænkelige forhold i nærheden af gerningsstedet umiddelbart før eller efter røveriet, om at ringe 114.
 

01:10 Luk video

Foto: Michael Johannessen

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App