¨

To mænd kræves fængslet i sag om spædbarnsdrab

Foto: TV ØST

To mænd fra Nordvestsjælland, der er anholdt og sigtet for drab på et spædbarn i Odsherred, vil blive fremstillet i grundlovsforhør lørdag

Politiet har fredag eftermiddag og aften afhørt to mænd fra Nordvestsjælland og vil lørdag kræve de to mænd fængslet for drabet på spædbarn for flere år siden.

Mændene, der ifølge nordvestnyt.dk, er 64 år og 49 år, er i familie med hinanden og med kvinden, der er mor til barnet.

Politiet har i løbet af fredagen afhørt mændene og tre andre personer, der alle er i familie med hinanden, men kun de to er sigtet i sagen.

De to mænd vil lørdag blive fremstillet i et grundlovsforhør og sigtet for drab

Odsherred Kommunes borgmester Thomas Adelskov (SocDem) bekræftede fredag, at det var Odsherred  kommune, der indgav politianmeldelsen, der startede efterforskningen.

De oplysninger, som politiet har fået, går ifølge Ritzau ud på, at en kvinde i dølgsmål skulle have født et barn for 5-10 år siden, og at barnet efterfølgende skulle være blevet dræbt af andre i familien og begravet på grunden.

Kvinden selv skulle altså være uden for mistanke.

Politiet begyndte mandag at undersøge en 900 kvadratmeter stor ubebygget grund ved Egebjerg og politiets teknikere fik hjælp af Beredskabsstyrelsen for at få ryddet krat af vejen.

Brugen af arkæologer har lige fra starten vist, at det var meget små beviser, som politiet håbede at finde.

Fra udsendelsen 19.30

02:34 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App