Madkunsten - mad med god samvittighed

Hos Madkunsten i Nykøbing Sjælland er mad ikke bare mad.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det skal være de bedste råvarer, den bedste kvalitet, helst økologisk og meget meget gerne lokalt, før det kan komme på bordet.

Og det er vel at mærke både på bordet i restauranten og på middagsbordet hjemme hos familien og deres fire børn.

Faktisk er børnene så glade for mors og fars mad, at de hellere vil have en hjemmelavet burger med friskhakket oksekød end en tur på McDonalds. Det er i hvert fald, hvad deres mor siger...

Maden skal være i orden. Og hvis der så er finanskrise, og der ikke er råd til så meget, så må vi bare spise mindre, mener den ene ejer, Michael Mortensen. For at gå på kompromis med kvaliteten, det kommer ikke til at ske på Madkunsten.

[video:flv:090626_magasin_mad_med_mere_Madkunsten.flv]


Nyhedsoverblik