Lokal modebutik vinder pris

En tøjbutik i Asnæs i Odsherred er netop blevet kåret til årets bedste modebutik på Sjælland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

J by J Fashion.

Det er navnet på en modebutik i Asnæs Centret i Odsherred, der for nylig har vundet titlen som årets bedste modebutik på Sjælland.

- Jeg er meget glad, stolt og også rørt over, at det blev min forretning. Det viser, at mit arbejde og mit engagement betaler sig. Derudover fortæller det lidt om, at mode ikke kun er noget, der findes i Storkøbenhavn, det findes nemlig også herude, siger indehaver Jette Jepsen.

Det er Alt for Damerne og M.F.K's Almene Fond, der står bag konkurrencen ”Din modebutik 2014”, hvor i alt 4 butikker i 4 forskellige geografiske områder af landet hver især belønnes med en pris.

Bakker op om beslutningen

J by J Fashion er blevet nomineret og endelig udvalgt af magasinets læsere - og flere af kunderne bakker i den grad op om beslutningen.

- Jeg synes, det er en rigtig spændende butik, og så føler man sig altid velkommen, når man kommer herind. Det er et utrolig sødt og imødekommende personale, og det kan jeg godt lide, siger Anne Juul, som suppleres af Maiken Berner:

- Det er nogle flotte, inspirerende og meget forskellige varer, de har. Der er både fine ting og hverdagsting, og så er de rigtig søde, siger hun.

Udover titlen får J by J Fashion en check på 25.000 kroner.