¨

Livløs person fundet i kølerum

Arbejdstilsynet blev tilkaldt til stedet, for at undersøge omstændighederne omkring ulykken. Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

En 28-årig mand er i yderst kritisk tilstand, efter han blev fundet livløs i et kølerum ved Hørve.

En 28-årig mand fra Polen er yderst kritisk tilstand, efter han tirsdag blev fundet liggende livløs i et kølerum ved Hørve i det nordvestlige Sjælland.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet modtog et alarmopkald klokken 10.28 fra en frugtplantage på Teglværksvej ved Hørve, hvor den unge mand arbejder og var blevet fundet livløs mellem flere frugtkasser i kølerummet.

Han lå inde i kølerummet, og vi kunne ikke finde ud af, hvad der var sket

Camilla Schouw Broholm, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi

- Han lå inde i kølerummet, og vi kunne ikke finde ud af, hvad der var sket. Men vi formoder, at han er faldet ned inde i kølerummet og har fået et hovedtraume, siger Camilla Schouw Broholm, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, og fortsætter:

- Derfor var han bevidstløs, da vi ankom til stedet, og han blev lynhurtigt kørt til Rigshospitalet, hvor familien også er blevet underrettet om hans tilstand, der betegnes som yderst kritisk

Blev fundet af kollega

Rummet holdes iltfattigt med en iltprocent på en procent, så frugten holder længere.

Det kan have haft en negativ betydning for mandens tilstand, eftersom indtaget af ilt til hjernen var begrænset, indtil en kollega fandt manden og slog alarm.

- Vi vurderer ikke, at der ligger nogen kriminel handling bag, siger Camilla Schouw Broholm.

Den normale procedure for at arbejde i kølerummet er, at døren skal have stået åbent i en time, da der så vil være et normalt iltindhold i kølerummet.

Derfor blev Arbejdstilsynet tilkaldt til stedet, for at undersøge omstændighederne omkring ulykken. Politiet optog desuden en rapport, der skal afklare, om nogen skal stilles til ansvar for ulykken.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App