Lang kø foran brugsen - de sidste 500 billetter til Vig Festival sat til salg

Vig Festival meldte alt udsolgt efter få dages billetsalg. Men i SuperBrugsen i Vig kunne man alligevel sikre sig en af de allersidste 500 billetter.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Da billetterne til næste års Vig Festival blev sat til salg den 1. november i år, blev de revet væk. Efter ni dage kunne arrangørerne melde alt udsolgt. 

Men torsdag aften havde de mest tålmodige fået chancen for at få fingre i en billet. SuperBrugsen i Vig havde nemlig 500 festival-billetter til salg klokken 18.00 i går aftes.

quote Jeg har det dejligt. Det er skønt. Det er en god oplevelse.

Henrik Andersen, Allerød

Derfor havde hundredvis af borgere stillet sig op i kø ude i kulden foran butikken. Nogle af de første havde stået der siden klokken 12.00. 

En af dem, der længe havde ventet i køen, var Henrik Andersen. Han kom helt fra Allerød i Nordsjælland for at få billetter til sig selv og sin familie.

- Jeg har det dejligt. Det er skønt. Det er en god oplevelse. Vi er rigtig glade. De blev hurtigt udsolgt på nettet. Så da jeg hørte, at brugsuddeleren havde 500 billetter, som vi i dag kunne købe, så tog vi herop, siger Henrik Andersen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Henrik Andersen havde taget turen fra Allerød for at få to af de sidste 500 billetter til Vig Festival.
Henrik Andersen havde taget turen fra Allerød for at få to af de sidste 500 billetter til Vig Festival. Foto: Dorthe Olsgaard - TV2 ØST

10. gang SuperBrugsen sælger billetter

Alle, der havde stået i kø, kunne hver købe to billetter, indtil alle 500 billetter var væk. 

Torsdag aften omkring klokken 20.00 var der stadig omkring et par hundrede billetter tilbage. De uddeles efter først til mølle, og for 1.220 kroner får man både billetten og en hel kasse julebryg.

Det er 10. gang, at SuperBrugsen får lov til at sælge billetterne på denne måde. 

quote Det er en speciel oplevelse, så det havde vi nok ikke nogensinde drømt om, at det var sådan, det skulle gå

René Rasmussen, uddeler, SuperBrugsen, Vig

Oprindeligt var tanken, at det skulle være med til at kickstarte billetsalget. 

Men denne gang kunne brugsuddeleren, René Rasmussen, og de ansatte, ret usædvanligt være med til at lukke salget. 

- Det gør vi for at hjælpe festivalen i gang - oprindeligt må jeg så sige. Fordi nu er det jo sådan, at vi står i slutningen af køen og sælger de sidste 500 billetter, siger René Rasmussen. 

Hvordan er det?

- Det er en speciel oplevelse, så det havde vi nok ikke nogensinde drømt om, at det var sådan, det skulle gå, siger han.

Vig Festival løber over tre dage fra 9. juli 2020, hvor blandt andre Lukas Graham er et af hovednavnene.