¨

Lærer bortvist efter at have befølt elev

00:37

En 16-årig elev er angiveligt blevet befamlet af en lærer på Odsherreds Efterskole, - læreren er nu blevet bortvist fra skolen.

En lærer fra Odsherreds Efterskole er blevet bortvist efter at have befølt en 16-årig elev. Skolen vil nu tage stilling til, om sagen skal politianmeldes.

En filmaften for elever fra Odsherred Efterskole endte med, at en mandlig lærer befamlede en af sine elever. Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge avisen, så har forstanderen udsendt en mail til skolens forældre, hvor han informerer om episoden, der fandt sted torsdag aften.

Her skulle flere elever være hjemme hos den nu bortviste lærer til en filmaften, hvor de efterfølgende skulle overnatte. Og det var her, at læreren skulle have lagt sig ned til pigen og befølt hende på brystet og numsen.

Sagen kan blive politianmeldt

Forstanderen bekræfter episoden over for avisen og fortæller, at læreren blev bortvist med øjeblikkelig virkning. De skal nu tage stilling til de næste skridt i sagen.

- Det her skal selvfølgelig ikke bare løses med en mail og en bortvisning. Jeg vil tro, at sagen bliver politianmeldt, jeg har rettet henvendelse til en strafferetsadvokat, men vi ser på den del mandag. Pigen har ikke anmeldt sagen endnu, og jeg ved ikke, om hun vil gøre det, fortæller skolens forstander Tom Hagedorn til Ekstra Bladet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App