Kvinde stukket - ekskæreste fængslet

En 35-årig mand stak ifølge politiet sin 33-årige ekskæreste ned i hendes hjem i Ordrup ved Fårevejle - og forsvandt med deres 1-årige datter.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 35-årig mand opsøgte ifølge politiet lørdag morgen sin 33-årige ekskæreste i hendes hjem i Ordrup Fårevejle. Her stak han hende flere gange med en kniv og forlod bagefter hjemmet med deres fælles barn, en etårig pige. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Alarmcentralen modtog anmeldelsen 09.30, og en ambulance og en lægehelikopter blev sendt til stedet med det samme. Kvinden blev behandlet af ambulancepersonalet og akutlægen, inden hun blev fløjet til Rigshospitalet i en helikopter.

Fem minutter i 10 blev ekskæresten anholdt ved sit hjem. Han er nu sigtet for drabsforsøg.

Datteren var på farens bopæl, og hun er i god behold. Politiet har underrettet de sociale myndigheder om sagen, og de tager hånd om datteren.

- Hun er hos en person, som kender hende godt og er vant til at passe hende. De sociale myndigheder vil nu vurdere, hvor hun skal være, siger Lars Galasz, vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Af hensyn til familien og efterforskningen vil politiet ikke fortælle om de familiære omstændigheder til knivstikket.

Den 35-årige mand blev fremstillet i grundlovsforhør lørdag eftermiddag og varetægtsfængslet i fire uger. Han erkender ifølge politiet at have stukket ekskæresten, men nægter sig skyldig i drab.