Kvinde anholdt med narko, patroner og andres kreditkort

En 25-årig kvinde fra Højby Sj. blev i går anholdt, efter at politiet havde ransaget hendes lejlighed, hvor det fandt narko, ammunition og andres kreditkort.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet ransagede onsdag ved middagstid et sommerhus i Grevinge-området som led i efterforskningen af en sag om tyveri. I sommerhuset traf betjentene en 25-årig kvinde fra Højby Sj., og ved ransagningen fandt politiet nogle smykker, en del betalings-, kredit- og sygesikringskort med andre navne på end den 25-åriges, en æske ammunition, flere mobiltelefoner, 21 gram hash og 205 gram amfetamin.

Kvinden blev straks anholdt og sigtet for blandt andet overtrædelse af straffelovens bestemmelser om besiddelse af narkotika med henblik på videresalg og våbenloven.

Flere sigtelser kan være på vej

Narkoen og ammunitionen blev beslaglagt som bevis i sagen og med henblik på senere destruktion, og politiet tog de øvrige effekter til nærmere undersøgelse af, om de stammer fra en eller anden form for berigelseskriminalitet.

Politiet vil efter undersøgelserne tage stilling til, om hun skal sigtes for yderligere forhold.

Den 25-årige vil bliver fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk klokken 10.30 i dag torsdag. Anklagemyndigheden vil formentlig begære retsmødet afholdt for lukkede døre.