¨

Kro udsat for kendt svindler

Foto: TV ØST

En kendt svindler fra Holbæk har endnu en gang snydt sig til et lækkert kroophold. Han er tidligere idømt en fængselsstraf for lignende sager.

Otte fede dage på et lækkert kroophold i Højby blev søndag afløst af en tur i arresten i Holbæk.

Det skriver dagbladet Nordvestnyt.

En 44-årig mand og hans 46-årige kone blev søndag formiddag klokken 11 anholdt af politiet og sigtet for at ville stikke af fra kroregningen i Højby, og især manden har politiet et indgående kendskab til.

Han er født i Odsherred, men er i dag bosiddende i Holbæk og har igennem de seneste år begået bedrageri over for en lang række privatpersoner og firmaer.

Den presseansvarlige hos Midt- og Vestsjællands politi, Martin Bjerregaard, bekræfter, at manden tidligere er dømt for lignende forhold, alle begået i politikredsen, og ifølge Nordvestnyts oplysninger, har manden tidligere foretaget samme krosvindel på flere lokale kroer.

- Han er tidligere dømt et år og tre måneders fængsel, som er afsonet, oplyser Martin Bjerregaard til dagbladet Nordvestnyt.

Det var kroejer Jan Kristensen fra Højby Kro, der anmeldte de to gratister, men dagen derpå har han ikke lyst til at udtale sig om sagen.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App