¨

Kommune: Vi har tilbudt hjælp til handicappet mand

Foto: TV ØST

Jens Jensen fra Fårevejle føler sig svigtet af kommunen, da han ikke kan komme i bad. Borgmesteren mener, at de tidligere har forsøgt at hjælpe i sagen.

Tre en halv måned er der gået siden Jens Jensens sidste bad. Efter et trafikuheld har han ikke selv været i stand til at bevæge sig ud i badet. Og ifølge ham selv og hans ekskone, så har Odsherred Kommune ikke villet hjælpe. I stedet har ekskonen måtte træde til.

- Jeg har ringet igen og igen og igen til dem. Så siger de bare altid, jamen vi kigger på sagen, sagde Mitzie Jensen, Jens Jensens ekskone, mandag til TV ØST.

Men kommunen mener ikke, at den udmelding er rigtig. Ifølge Thomas Adelskov tilbød Odsherred Kommune Jens Jensen en ældrebolig den 15. januar.

- Jeg kan jo dokumentere med de sagsakter, der ligger for januar måned, at han er blevet tilbudt en bolig. Men det har han afvist, fordi han ønskede en større bolig end det, kommunen kunne levere, siger Thomas Adelskov. 

Den udlægning af sagen genkender Jens Jensen ikke og nægter at have modtaget tilbuddet om hjælp.

- Jeg har ikke fået noget tilbud. Overhovedet ikke, siger Jens Jensen.  

Hvad siger du til, at kommunen siger, du er blevet tilbudt ældrebolig, men har takket nej?

- Det er jeg meget ked af. Det er en total misforståelse, for havde jeg fået tilbudt én, havde jeg taget den lige på stedet, siger Jens Jensen.

På trods af uenigheden om sagsforløbet, så har kommunen og Jens Jensen mandag været i kontakt. Han er blevet tilbudt at flytte ind i en ældrebolig, når den står klar. Det har han takket ja til.

 

02:23 Luk video
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App