Kommune flytter byrådsmøde til fordel for fodboldlandskamp

I Odsherred Kommune har de flyttet deres byrådsmøde, fordi Danmark møder Frankrig til VM i fodbold.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En fodboldkamp er kommet i vejen for Odsherred Kommunes byrådsmøde i juni.

Det er fodboldlandskampen ved VM, hvor Danmark møder Frankrig, som har fået borgmester Thomas Adelskov (S) til at flytte byrådsmødet fra den 26. juni til den 25. juni.

- Vi ramler i junimåned ind i, at der er fodboldslandskamp. Vi har faktisk planlagt et temamøde forud for vores byrådsmøde om erhvervspolitik, og der har vi inviteret nogle gæster. Og jeg vil egentlig gerne sørge for, at gæster og alle vores byrådsmedlemmer er til stede, så derfor har vi valgt at flytte det en dag, siger Thomas Adelskov.

Alle skal kunne se kampen

Har det noget at gøre med, at I er 20 mænd og fem kvinder i byrådet?

- Nej, det har det ikke. Vi har inviteret nogle gæster, og dem vil jeg gerne sørge for kommer. Samtidig er det spændende, at Danmark er med til VM og forhåbentlig slår vi Frankrig og så går vi videre, lyder det fra borgmesteren.

Ifølge borgmesteren er det ikke ukendt, at man flytter et byrådsmøde.

- Det har vi gjort før. Ferier og helligdage og så videre. Nu er det en fodboldlandskamp ved VM i Rusland og jeg synes, det giver god mening, at vi giver byrådsmedlemmer mulighed for at se kampen, siger Thomas Adelskov.

- Den ene dag betyder ikke andet, end nu har vi både mulighed for at se fodboldkampen og samtidig få behandlet sager og få nogle drøftelser på vores byrådsmøde.

Thomas Adelskov har ikke oddset på kampen endnu.

- Nu vil jeg se de første gruppekampe, inden jeg tør bette på resultatet mod Frankrig.