¨

Købte fasaner for 50.000 kroner før konkurs

Produktionsskolen NV-Pro Campus. Foto: Jesper Truelsen - TV 2 ØST

Et stort køb af fasaner og et tilgodehavende på flere hundrede tusinde kroner kan gå udover Anneberg Efterskole i kølvandet på produktionsskolen NV-Pros konkurs.

Et indkøb af fasaner for 50.000 kroner og et tilgodehavende på flere hundrede tusinde kroner kan blive en belastning for Anneberg Efterskole i Odsherred. I hvert fald skriver kuratorerne i konkursboet for Produktionsskolen NV-Pro i den seneste kreditorinformation, at skolen havde et tæt samarbejde og en samblandet økonomi med en anden skole.

Det fremgår af de dokumenter, Nordvestnyt har fået aktindsigt i.

Produktionsskolen har blandt andet afholdt udgifter til fordel for den pågældende skole for en værdi på mindst 50.000 kroner til køb af at større antal fasaner, skriver avisen.

Af dokumenterne fremgår det desuden, at det vurderes, at boets potentielle tilgodehavende fra den pågældende skole udgør nogle hundrede tusinde kroner.

Nordvestnyt har været i kontakt med Vagn Ytte Larsen (S), der sidder som byrådsmedlem i Odsherred Kommune og har siddet i bestyrelsen hos NV-Pro månederne op til konkursen. Han oplyser, at han hverken kender noget til købet af de mange fasaner, eller til hvilken forbindelse de to skole måtte have haft.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App