Kærestepar anholdt (Video)

Politiet har anholdt det kærestepar, der er eftersøgt i forbindelse med søndagens skuddrab i Dianalund, oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tirsdag eftermiddag anholdte politiet det kærestepar, der er eftersøgt i forbindelse med søndagens skuddrab i Dianalund, oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

Et sommerhusområde ved Rørvig blev dermed endestationen for det kærestepar, der siden søndag har været i politiets søgelys i forbindelse med drabet på den 33-årige Kenneth Helbæk Kristensen, der blev skudt på åben gade i Dianalund. Det oplyser vicepolitikommissær Marianne Roed fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

TV2 ØST var på stedet kort efter anholdelsen. Se video herunder:
[video:video_mangler:090818_anholdelsen.flv]

Anholdelsen kommer efter en storstilet politiaktion, hvor al trafik ind og ud af Odsherred blev spærret, efter at en snarrådig købmand havde spottet det eftersøgte par under en indkøbstur.

Overvågningsbilleder afslørede, at der var tale om det eftersøgte par, en 23-årig mand og en 20-årig pige. Og så klappede fælden om duoen, som politiet mistænker for den brutale nedslagtning af Kenneth Helbæk Kristensen, der tidligere har været kæreste med den 20-årige pige.

Kenneth Helbæk kristensen blev dræbt med skud i maven og et skud i hovedet på klos hold foran sit hjem.
Anholdelsen skete kort før kl. 16 på Vesterlyngvej ved Nykøbing Sjælland og den var helt udramatisk, oplyser øjenvidner