Juleafslutning i vandet

I en svømmeklub holder man selvfølgelig juleafslutning i vandet, så i Dragsholm Svømmeklub er der både sunget og danset om juletræet til vands. Og så har de haft besøg af DR i forbindelse med en helt særlig anledning.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I ugens løb har Dragsholm Svømmeklub haft besøg af julemanden, som kom med slik til alle de søde børn, der går til svømning. Hvert børnehold har i ugens løb afsluttet med at danse om juletræet nede i vandet og synge et par julesange. Så alle svømmere er helt klar til at danse om juletræet med familien senere.

Efter et par sange, blev der kaldt på julemanden, som fandt ud af, at der var mange søde børn. der fortjente en slikpose.

I spil til at vinde 100.000 kroner

Samtidig har vi også haft besøg af DR, som skal lave en optaktsvideo til deres gallashow, som sendes lørdag 9. januar 2016. Her deltager Dragsholm Svømmeklub, da vi har en svømmer – Andreas Ingvordsen – som er nomineret til at vinde årets Fidusbamse i kategorien Årets Holdkammerat.

Prisen og Andreas er tidligere nævnt i et indslag på TV Øst, men nu kom DR altså også på besøg for at lave optagelser af Dragsholm Svømmeklub, vores dygtige svømmere og ikke mindst Andreas, som har mulighed for at vinde 100.000 kroner til svømmeklubben.

Pengene skal gå til en sportsoplevelse/rejse for holdet.

Indsendt af: Betina Larsen, formand Dragsholm Svømmeklub