Ingen stjerne til Dragsholm Slot

Onsdag formiddag blev årets Michelinstjerner uddelt, men Dragsholm Slot var alligevel ikke en af de udvalgte, da en ny nordisk guide først er klar i 2015.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I dag blev det offentliggjort, at Dragsholm Slot ikke fik en Michelinstjerne.

Flere anmeldere havde ellers på forhånd udpeget slottets gourmetrestaurant som mulig kandidat til en ny nordisk udgave af den verdensberømte guide.

Ventede med spænding

På Dragsholm Slot ventede de i går med spænding på en afgørelse, og det var da også en håbefuld direktør og ejer, som TV2 ØST mødte om eftermiddagen.

- Det er jo en meget anerkendt guide, som mange udenlandske gæster og turister rejser efter, og derfor er der ingen tvivl om, at det vil være en fantastisk åbning for os til den store verden, sagde Mads Bøttge

Udkommer i 2015

Selv om Dragsholm Slot ikke blev hædret denne gang, kan de måske få muligheden for det til næste år.

Michelin har nemlig netop offentliggjort, at den nye nordiske guide udkommer i 2015. Guiden vil omfatte restauranter i provinsen, men Michelin vil dog endnu ikke oplyse specifikt, hvilke byer der er med.

Kan løfte landsdelen

Ifølge redaktøren af Den Danske Spiseguide er nyheden om en nordisk spiseguide glædelig for landsdelen.

- Det bliver det da et fantastisk løft for vores landsdel, sådan at forstå, at så får vi øje på nogle restauranter, der i forvejen er der og i forvejen er gode, men som alle og enhver ikke ved, hvor gode, siger Bent Christensen, Haslev.

Hvilke restauranter her i landsdelen ser du kunne få en Michelinstjerne?

- Jeg ser 3 - Dragsholm Slot ved Hørve, Frederiksminde i Præstø og Babette i Vordingborg.

Hvorfor lige dem?

- Fordi de er de bedste, så enkelt er det, slår redaktøren fast.