¨

Hund skambidt og aflivet – nu søger politiet vidner i sagen

Politiet har sigtet en hundeejer i sagen, men vil også gerne høre fra eventuelle vidner. Foto: Arkivfoto - TV2 ØST

Politiet søger vidner til en sag, hvor en lille hund blev skambidt i Asnæs og efterfølgende måtte aflives.

En gåtur endte tragisk for en lille hund i sidste uge. Hundens 65-årige ejer lod hunden løbe frit på et grønt område omkring Blomstervænget i Asnæs, og den var stadig uden snor, da de gik over vejen ved OK-tanken og videre i retning mod Aldi på Esterhøjvej.

Her stod en kvinde ved sin bil med to større hunde i snor. De rev sig løs, da de så den lille hund og løb ned langs bygningen og forsvandt rundt om hjørnet ved en vaskehal.

Ingen af hundeejerne så, hvad der derefter skete, men da den lille hund vendte retur, havde den alvorlige skader, og den 65-årige kvinde, der ejer den, kørte direkte til dyrlægen.

Vigtigt med vidner

Hunden blev behandlet for bidskader på kroppen og indre kvæstelser, men bare to dage senere måtte den aflives, fordi de alvorlige, indre kvæstelser i hovedet ikke kunne behandles.  

Politiet sigtede efterfølgende ejeren af de to store hunde for at overtræde hundeloven, fordi det kan være hendes hunde, der har skambidt den lille hund. Nu vil de gerne have kontakt til eventuelle vidner for at få klarlagt hændelsesforløbet.

- Det er altid vigtigt at få afklaret, hvad der er sket, og da ingen af hundeejerne så hændelsen, vil vi gerne tale med vidner, lyder det fra Charlotte Tornquist, kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi.

Personer, der befandt sig ved vaskehallen ved OK-tanken tirsdag den 22. september omkring klokken 18.42, må derfor gerne kontakte politiet på telefon 114.

Den lille hund var af racen malteser/puddel, var sort og hvid og vejede cirka 4,3 kilo.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App