Hærværk hærger fortsat efterskole

Hærværket fortsætter med at hagle ned over Faarevejle Efterskole. I pinsen blev der smadret vinduer, og det samlede hærværksbeløb nærmer sig 500.000 kroner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tyveri, hærværk og brand. Hærværket vælter ned over Faarevejle Efterskole, og i pinsen var der igen gerningsmænd på spil.

Her knuste de 2 ruder til efterskolens musikhus, fortæller Frank Ørndrup Elzer til dagbladet Nordvestnyt.

Op mod 500.000 kroner

Efterskolen har været hårdt ramt af hærværk de seneste 7 uger. Der er blevet stjålet it-udstyr, der er blevet smadret inventar og møbler, og skolens minibus har været forsøgt stjålet, og så har der været antændt brand i nogle elevboliger.

Ifølge forstanderen beløber skaderne og tyveriet sig til op mod en halv million kroner.

Ring til politiet

Politiet venter lige nu på svar på de tekniske undersøgelser, der blev lavet i forbindelse med indbruddet, hvor også branden opstod. Samtidig opfordrer Søren Højsgaard, der er leder af lokalpolitiet i Nykøbing Sjælland, folk i lokalområdet til at give politiet besked, hvis de ser eller hører noget mistænkeligt om efterskolen.

- Oplysningerne vil blive behandlet fortroligt, og de kan godt være anonyme. Vi ser sådan på det, at nogle oplysninger er bedre end ingen, siger Søren Højsgaard til Nordvestnyt.

Politiet kan træffes på telefon 114.