¨

Gymnasieelever starter virksomhed

Foto: TV ØST

Jonathan Wolff-Pedersen og Mikkel Lehmann har startet deres egen virksomhed i Nykøbing Sjælland.

De to gymnasieelever er i fuld gang med at få styr på de sidste detaljer, før de går i luften med deres webbutik om ganske få dage. Stuegulvet hos Mikkel Lehmanns forældre i Nykøbing Sjælland flyder med alt fra lommeregnere til kuglepenne, passere, linialer og meget mere.

- Vi skal sælge startpakker med skoleredskaber til unge, så de har alt, hvad de skal bruge, når de begynder i gymnasiet. Vi har tre forskellige pakker, siger Jonathan Wolff-Petersen.

De to iværksættere går på Odsherreds Gymnasium. Deres idé er grebet ud af deres egen hverdag. 

- Vi har jo ikke lyst til at sælge noget, som vi ikke har forstand på. Vi vil være eksperter på vores produkter, så vi kan give den bedste service til vores kunder, og skoleredskaber er noget vi ved en masse om. Vi bruger dem jo hverdag, siger Mikkel Lehmann.

De har satset alle deres sparepenge på virksomheden, og de er trætte af de fordomme, de støder på, når de fortæller, at de har startet en virsomhed i et udkantsområde.

- Hvis man bare arbejder hårdt nok, så betyder det ikke noget, om man bor i Nykøbing Sjælland eller i København, siger Jonathan Wolff-Petersen.

03:01 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App