Grillejer overfaldet med koben

En 59-årig mand, der ejer en grillbar i Odsherred, blev i går opsøgt i sit hjem af to mænd og slået med et koben. De to mænd er nu sigtet for vold og frihedsberøvelse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I går klokken 18.33 blev Midt- og Vestsjællands Politi tilkaldt til en adresse i en mindre by i Odsherred, hvor en 59-årig grillejer blev opsøgt i sit hjem af to mænd på 31 og 33 år, der begge er fra Odsherred.

Ifølge grillejer blev han flere gange slået med et koben i hovedet og på kroppen af den 33-årige, fordi grillejeren tilsyneladende skyldte den 33-årige penge.

Grillejeren blev herefter tvunget ind i en bil og kørt til at ukendt sted og truet. Efter nogen tid blev den 59-årige kørt til sin grillbar, som han var indehaver af. Herfra blev rekvireret ambulance.

Den 31-årige blev anholdt kort tid efter. Han er sigtet for at medvirke til vold og frihedsberøvelse. Han blev søndag klokken 12.00 fremstillet i grundlovsforhør. Dommeren valgte at løslade den 31-årige, men han er stadig sigtet.

Mandag klokken 00.38 blev den 33-årige fundet og anholdt. Han skal afhøres i løbet af dagen, og politiets juristvagt vil vurdere om, han skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.