Goalmapping - Lev Livet tester ny metode

Deltagerne på Lev Livetholdet skal kigge indad i denne uge. Sammen med coach Lars Rasmussen fra Mindness tester de metoden Goalmapping og graver dybt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De er kun få uger inde i kuren, men har allerede løbet, rappellet, gået 20 km med 20 kg på ryggen – og nu kommer så næste step: At kigge indad. Coach Lars Rasmussen fra Mindness har bedt deltagerne møde op på det smukke Dragsholm Slot. I disse omgivelser tester de en ny metode, der skal hjælpe dem med at sætte og nå deres mål om at være slanke og sunde. Goalmapping hedder metoden, der bruges af blandt andre Microsoft og Coca cola.

Sæt et billede på din sundhed

- Metoden ændrer, hvordan vi lagrer tingene i hjernen, så vi når vores mål. Det handler simpelthen om at sætte billeder på de mål, vi har. Så i stedet for bare at sige, jeg vil gerne være sundere, så finder du et billede på, hvad sundhed er for dig, siger Birgitte Nymann, der selvfølgelig er med på Dragsholm for at følge sine deltagere.

Test dig selv med goalmapping

Læs mere om, hvordan du selv kan goalmappe og nå dine mål via dette miniforedrag af Lars Rasmussen, som du finder her. Du kan også undersøge mere om tankesættet bag på www.mindness.dk.
Se med i Lev Livet tirsdag kl. 19.45 – hvor deltagerne får gravet i dybden og bliver overraskede over sig selv. Du kan også allerede nu se programmet her.

<p>Deltagerne skal finde deres mål i Lev Livet. De skal også lægge en plan for, hvordan de når dem med den nye metode Goalmapping.</p>