Frida og Liva sælger legetøj i kampen mod kræft

Sidste år solgte 8-årige Frida Skyttefeldt flasker til fordel for Knæk Cancer. I år har hun og lillesøsteren solgt legetøj i den gode sags tjeneste.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Knæk Cancer-showet fik sidste år en donation på omkring 27.000 kroner fra 8-årige Frida Skyttefeldt fra Svinninge. Hun havde indsamlet beløbet ved at samle flasker ind og sælge dem, og da TV ØST fortalte historien begyndte det også at strømme ind med donationer.

Nu har Frida så igen kastet sig over at samle penge ind til kampen mod kræft – denne gang flankeret af sin 5-årige lillesøster, Liva Skyttefeldt.

quote Pigerne fik så meget ros med på vejen

Mette Skyttefeldt, mor til Frida og Liva

God oplevelse

Frida og Liva har nemlig samlet deres gamle legetøj og i går solgte de det på Vig Kræmmermarked.

Hvorfor ville I sælge jeres legetøj?

- Fordi vi ikke bruger det, og fordi det kan give penge til Knæk Cancer. Det var sjovt, fortæller 8-årige Frida til TV ØST.

De to piger fik samlet 839 kroner sammen, og de havde en rigtig god oplevelse, fortæller pigernes mor, Mette Skyttefeldt.

- Alle synes, det var helt vildt fedt. Der var endda nogen, der gav dobbeltpris, fordi pengene gik til et godt formål. Pigerne fik så meget ros med på vejen, siger hun.

Vil bare gerne hjælpe

Det var Fridas idé at sælge legetøjet på kræmmermarkedet for igen at kunne sende nogle penge til Knæk Cancer og kampen mod kræft.

- Hun kan bare godt lide at hjælpe. Hendes oprindelige idé med at sælge flasker sidste år, kom jo fordi hun havde set Knæk Cancer-showet året forinden, siger Mette Skyttefeldt.

- Hun så de triste skæbner i programmet og syntes, det var synd for dem. Derfor måtte hun hjælpe til.

Knæk Cancer-indsamlingen løber af stablen i uge 43 og kulminerer i det store indsamlingsshow 29. oktober. Frida, Liva og resten af familien vil se, om de kan nå at samle flere penge sammen inden da.