¨

Forældre kæmper for bevarelse af børnehave

Forældrene til børn i Tengslemark Børnehave i Odsherred går utraditionelle veje i kampen for børnehaven. Nu indrykker de en annonce i den lokale avis, der skal råbe politikerne op

- Politikerne skal bevare Tengslemark børnehave, der er et fyrtårn i kommunen.

Det skriver en kreds af forældre i en annonce i Venstrebladet, oplyser nordvest.dk.

Annoncen er et forsøg på at overbevise kommunalpolitikerne  inden skole- og børneudvalget i Odsherred på mandag endeligt afgør børnehavens fremtid.

- Vi har samlet sammen blandt børnehavens forældre, sådan at vi kan indrykke en annoncen. Det er lidt utradionelt, men  det er vores sidste chance for at råbe politikerne op, fortæller Thomas Nicolaisen, der er far til to af børnene i Tengslemark Børnehave.

 

[video:flv:100227_boernehave.flv]

TV2 Øst 27. februar

 

 

I forsøget på at få råbt politikerne op tager forældrene til børnene i Tengslemark Børnehave nu utraditionelle metoder i brug. I fredagens udgave af Venstrebladet har de indrykket en annonce, hvor de gør sig til talsmænd for, at politikerne er ved at lukke et af kommunens fyrtårne. Det er elvte time for Tengslemark Børnehave.

På mandag den 12. april skal børne- og skoleudvalget træffe den endelige afgørelse om børnehavens fremtid, og forældrene på skolen forsøger nu en sidste gang at få politikernes opmærksomhed.
Børnehaven beskrives som et fyrtårn i Odsherred
- Vi har samlet sammen blandt børnehavens forældre, sådan at vi kan rykke en annonce i Venstrebladet. Det er lidt utradionelt, men mødet er på mandag, så det her er vores sidste chance for at råbe politikerne op, fortæller Thomas Nicolaisen, der er far til to af børnene i Tengslemark Børnehave.

I annoncen kalder forældrene Tengslemark Børnehave for et fyrtårn i Odsherred.
Økonomien er afgørende
Formand for børne- og skoleudvalget, Hanne Pigonska (V), indrømmer, at forældrenes indvendinger gør indtryk.

- Der er ingen i børne- og skoleudvalget, der har et udtalt ønske om at lukke Tengslemark Børnehave, forsikrer hun.

I sidste ende er det dog økonomien, der kommer til at afgøre Tengslemark Børnehaves

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App