¨

Flere tilbyder hjælp til mand, der ikke kan komme i bad

Foto: TV ØST

På Facebook melder flere sig for at give Jens Jensen fra Fårevejle et bad. På grund af en knæskade har han ikke været i bad i 3 en halv måned.

Efter TV ØST mandag fortalte om Jens Jensen fra Fårevejle, der ikke har været i bad i 3 en halv måned, er det strømmet ind med kommentarer på Facebook.

Mange skriver, at de mener, Odsherred Kommune bør hjælpe Jens Jensen.

For 18 år siden ødelagde han begge knæ i et biluheld. Siden har hans kone passet og plejet ham. Men de blev skilt for 3 en halv måned siden, og hun har længe forsøgt at få kommunen til at hjælpe ham. Eks-konen Mitzie Jensen fortalte mandag til TV ØST, at Odsherred kommune har sagt, at det er op til hende at blive ved med at passe ham.

Læs også: Jens har gået tre en halv måned uden bad

Det har fået mange til at reagere på TV ØST’s Facebook. Blandt andet skriver Joanna Dyrbye Krogh:    

- I sådan et tilfælde må Kommunen straks træde til. Der skal overhovedet ikke stilles alle mulige og umulige spørgsmål. Det er tydeligt for enhver, at Jens Jensen har brug for akut hjælp, skriver Joanna Dyrbye Krogh.

Vil hjælpe Jens i bad

Der er også flere, der tilkendegiver, at de gerne vil hjælpe Jens Jensen, så han kan få et bad.

- Jeg kommer gerne og hjælper dig med et bad, du skriver bare min indbakke, bor selv i Fårevejle. Så skal vi sku nok finde en midlertidig løsning til de finder på en go løsning for dig, skriver Janni Christiansen.

Den udmelding fik i går Lonnie Nordby til at kommentere på Facebook:

- Jeg er tidligere hjemmehjælper og hjælper dig gerne så vi er to, skriver Lonnie Nordby.

Det er ikke til at sige, om de 2 kvinder har tænkt sig at gøre alvor af deres besked. TV ØST forsøger fortsat at få en kommentar fra dem.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App