¨

Fire-årig pige bortført

En firårig pige blev lørdag kidnappet af sin lettiske mor, da pigen var sammen med sin far. Moderen forsvandt med barnet i en lettisk indregistreret Volvo.

En pige på fire år blev lørdag eftermiddag bortført på åben gade i Rørvig i Nordvestsjælland, da pigen var på gåtur med sin far. Det er den lille piges egen mor, der står bag kidnapningen.

Forældrene er skilt og deler forældremyndigheden over deres datter, men pigen bor hos faderen under en verserende sag omkring forældremyndighed.

Moderen fik hjælp til at bortføre datteren af en medgerningsmand, oplyser vagthavende Lars Galaz ved Midt- og
Vestsjællands Politi. 

  - Vi vil gerne høre fra vidner, der har set en sølvgrå Volvo med lettiske nummerplade. Den er efterlyst, ligesom vi følger andre spor i sagen, siger han.

Moderen og hendes medsammensvorne kørte efter kidnapningsforsøget væk i en sølvgrå Volvo med lettiske nummerplader, der har indregistreringsnummer LV HG 95 35. Bilen har sorte tagbøjler og er en sedanmodel.

Moderen er lettisk og står til at miste den delte forældremyndighed over datteren efter kidnapningsforsøget, oplyser Lars Galaz.

Moderen beskrives som 183 cm høj og langt mørkt krøllet hår. Den ukendte mand i bilen beskrives som cirka 35 år, slank af bygning, kort mørkt hår og iført briller.

Den firårige pige bliver nu efterlyst både nationalt og internationalt.
  /ritzau/

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App