¨

Festivalleder bag støttekoncert for ny hal

Foto: TV ØST

Den nedbrændte sportshal i Vig var symbolet på det stærke fællesskab i Vig. Nu tager leder af Vig Festival, Morten Weidemann, initiativ til støttekoncert som fundament for en ny hal.

Efter tirsdagens storbrand, der lagde Odsherred-Hallen i ruiner, arbejder leder af Vig Festival, Morten Weidemann, og en række andre, lokale frivillige på højtryk med at arrangere en støttekoncert lørdag den 25. august til fordel for en ny, multihal i Vig. Det skriver dagbladet Nordvestnyt.

- Odsherred-Hallen blev bygget af lokale frivillige og var symbol på vores stærke fællesskab i Vig. Det skal vi vise igen ved at samle sammen til fundamentet til en ny hal, siger Morten Weidemann, der har taget initiativet til støttekoncerten som privatperson, fordi der i travlheden ikke har været mulighed for at indkalde bestyrelsen for Vig Festival.

Alt omkring støttekoncerten vil foregå som frivilligt, ulønnet arbejde.

- Vi har ikke en bøjet femøre til noget som helst, så vi appelerer til alle gode kræfter, både lokale musikere og hjælpere, om at støtte op, lyder opfordringen fra Morten Weidemann.

Hvis du vil hjælpe som frivillig til koncerten kan du kontakte Morten Weidemann nu på telefon 2943 1292.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App