Familie rystet efter overfald

I går blev en 45-årig familiefar fra Fårevejle brutalt gennembanket i sit eget hjem. Dagen derpå er mandens hustru og to piger stadig rystede.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hos familien Zachariasen fra Fårevejle sidder forskrækkelsen stadig i kroppen. I går blev deres far og ægtemand gennembanket af tre mænd:

 - Vi har sovet hos mine forældre i nat, men jeg var lige forbi for at tørre alt blodet op, så pigerne ikke skulle se det, fortæller hustruen til den voldsramte, Annette Zachariassen.

Hendes mand, Michael Zachariasen, var alene hjemme, da de tre mænd kom og overdængede ham med spark, knytnæver og slag fra en kølle. Kort efter overfaldet ringede han til sin kone og bad om hjælp.  

- Han græd i telefonen, og jeg kunne næsten ikke høre, hvad han sagde, men jeg ringede 112, og de sendte politi og ambulance. 

Overfaldet skete i går omkring klokken tre om eftermiddagen, og Annette Zachariassen var hjemme kort efter, at hun havde talt med sin mand. Da hun ankom, var politiet ved undersøge hjemmet for spor, mens ambulancefolk hjalp hendes mand.

Flere af naboerne på den normalt stille villavej, var hjemme, da overfaldet skete, og de er rystede over, at det skete ved højlys dag, uden at de opdagede noget: 

- Jamen, tænk hvad der var sket, hvis hans to piger og konen var hjemme. Havde de så også fået bank? spørger Inger Munch, der bor lidt længere oppe ad villavejen Wiuffsvej. 

De to døtre var ikke med, da Annette Zachariasen tidligere i dag besøgte sin mand på hospitalet. Hun ville spare dem for synet. Endnu ved hun ikke selv, hvor alvorligt det står til med hendes mand: 

- Han havde haft blod i urinen, og var stadig meget hævet flere steder, og det er først, når hævelserne lægger sig, at de ved om der er indreblødninger. 

Det er endnu uvist, hvornår Michael Zachariassen bliver udskrevet, men selvom han er ilde tilredt, har han ifølge Annette Zachariassen, ikke brækket noget. 

Politiet er stadig på bar bund i sagen, og har heller ikke nogen bud på et eventuelt motiv, men de hører meget gerne fra vidner, der kan hjælpe med opklaringen.