Endnu ingen sejr til Rørvig Oldstars

Heller ikke i år lykkedes det Rørvig Oldstars at besejre de kendte ved årets såkaldte landliggerkamp i Rørvig. Men de kom dog på scoringstavlen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Højsandet i Rørvig dannede igen i år rammen om Rørvig idrætsforenings mangeårige tradition; Landliggerkampen. En fodboldkamp mellem Rørvig Oldstars og landliggerne - som i år bestod af ikke mindre end 10 tidligere landsholdsspillere og en god håndfuld kendisser.

Traditionen går helt tilbage til 1940'erne hvor den legendariske Gunnar Nu Hansen opfandt og stod i spidsen for arrangementet. Og så vidt vides, så har landliggerne vundet hvert eneste år. Og det blev heller ikke i år, at de 2.514 betalende tilskuere til aftenens kamp skulle se dén statistik ændret.

10-2 til landliggerne som i år bestod af tidligere landsholdsspiller Mogens Krogh, Stig Tøftning, Niclas Jensen, Allan Nielsen, Ivan Nielsen, Søren Busk, René Henriksen, Michael ”Mio” Nielsen,  
Søren Lindsted, Knud Skriver, samt Martin Johansen. Igen i år deltog vejrprofeten Peter Tanev fra TV 2 Vejret, som scorede hele to mål i kampen.

- Jeg var mega bange for, om jeg overhovedet kunne holde til at løbe i en hel time. Så jeg er ovenud tilfreds med, at jeg så ovenikøbet scorede mål, fortæller han.

Kampens kommentatorer, Michael Meyerheim og Anders Breinholt, henholdsvis tidligere og nuværende vært på Go'morgen Danmark, var ellers ikke tilbageholdende med friske bemærkninger til netop Peter Tanev og hans overflødige kilo under kampen.

Kampens dommere var tidligere EM og Champions Leage finaledommer - Kim Milton Nielsen og divisionsdommer Flemming Schultz. Men i anden halvleg ændrede Kim Milton Nielsen planer og trak i spillertrøjen for Landliggerholdet. Det samme gjorde også Michael Meyerheim.

Indtægterne fra de 2.514 betalende gæster går til Rørvig IF's ungdomsspillere, som derudover også fik høstet autografer fra de mange kendte spillere.