Endnu engang vand i svømmehal i Vig

Efter fire år kunne Vig Hallen endelig fylde deres bassin med vand.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Efter godt fire år, hvor en stor brand lagde Vig Hallen i ruiner, kan der tirsdag atter strømme vand i svømmebassinet. Det var til stor glæde for den lokale svømmeklub.

Det 25 meter lange svømmebassin har stået uden vand i et langt stykke tid.  Men i dag blev der åbnet for hanerne, så bassinet kunne blive fyldt op med 750 kubikmeter vand.  

Og det var en betydningsfuld dag for Odsherred Svømmeklubs formand Klaus Adamsen.

- At se vand her igen efter 4 år, er en stor ting for os her i svømmeklubben. Det er meget stort. Det er fantastisk at høre lyden af vandet, siger Klaus Adamsen.

At se vand her igen efter 4 år, er en stor ting for os her i svømmeklubben. Det er meget stort. Det er fantastisk at høre lyden af vandet, siger Klaus Adamsen.

Rørt formand

Men det var ikke kun bassinet, der blev fyldt med vand. Det kunne formanden skrive under på, da han havde følelserne uden på tøjet.

- Jeg havde regnet med at jeg kunne være cool, men jeg må indrømme, at jeg fik vand i øjnene. Det kom som en overraskelse, siger Klaus Adamsen.

Vig Hallen har haft en del udfordringer inden for de seneste år.

I 2012 blev hallen ramt af en voldsom brand, som gjorde at selve hallen udbrændte fuldstændig. Til gengæld slap svømmehallen let fra branden, og siden har Odsherred Kommune været i gang  med renoveringsarbejdet.

Dog var Vig Hallen endnu en gang uheldig, da den blev ramt af en brand for en uge siden.

Det er planen, at Vig Hallen genåbner den 30. juni.