¨

Ekstraordinær generalforsamling efter DF-håndgemæng

Steen Egede Jensens aftale med S og SF får baglandet til at reagere kraftigt.

 

Steen Egede Jensen (DF) gav socialdemokraterne borgmesterposten i Odsherred. Det ophidsede hans partikolleger så meget, at DF-kandidaten kom i håndgemæng med sine egne, og nu kræver hans næstformand ifølge Nordvestnyt.dk en ekstraordinær generalforsamling.

Steen Egede Jensens (DF) politiske ægteskab med S og SF, der tirsdag aften gjorde Thomas Adelskov (S) til borgmester i Odsherred, giver massiv uro i baglandet.

Ifølge partiets lokale næstformand Carsten Hansen har Steen Egede Jensen svigtet sit bagland, og det skal have konsekvenser.

- Et flertal i bestyrelsen vil indkalde til en ekstraordinær generalforsamling til en gang i januar, for det her vil få konsekvenser, siger han til Nordvestnyt.dk, og fortsætter:

- Vi har jo kørt Egeskovs (Morten Egeskov (V) red.) program med modstand mod skattestigning og væk med dækningsafgift. Så det her er helt ude i hampen.

Ifølge næstformanden har DF i Odsherred fået et gevaldigt forklaringsproblem, og det har allerede kostet adskillige medlemmer.

Carsten Hansen beklager at en af hans bestyrelseskolleger overfaldt deres spidskandidat tirsdag nat, men det var udløst af en dyb frustration, er hans analyse.

Steen Egede Jensen afviser sin næstformands kritik, og er sikker på, at han nok skal få lukket urolighederne internt.

- Det skal vi nok få ordnet. Det handler om at folk ikke har forstået aftalen. Og sådan må det jo være, når de ikke var med til forhandlingerne, siger han til Nordvestnyt.dk.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App