Efterlyst 69-årig mand fra Odsherred er kommet hjem

En 69-årig mand forsvandt lørdag efter en køretur til bageren. Manden vendte selv hjem til bopælen søndag formiddag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Lørdag morgen klokken 7.30 kørte en 69-årig mand fra sin bopæl i Nykøbing Sjælland en tur til bageren, men kom ikke hjem igen.

Politiet efterlyste derfor vidner, der havde set manden og bilen. Politiet frygtede, at manden havde behov for lægehjælp.

Men søndag formiddag vendte manden selv hjem til bopælen. Men om han er uskadt, kan vagtchefen ikke oplyse.

- Han er selv vendt hjem til bopælen, så mobil er han, men hvad der ligger under hans forsvinden, ved vi ikke, siger Henrik Møller Nielsen, vagchef ved Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

Det var ifølge politiet mystisk, at manden forsvandt, da der ikke var noget der umiddelbart kan forklare hans forsvinden.

- Der er ikke noget med hverken depression, demens, konflikter i familien eller lignende inde i billedet, som kan forklare, hvorfor han forsvinder, fortæller vagtchef Henrik Møller Nielsen hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet ledte i Odsherred-området, men havde ingen idé om, hvor han kunne være. Derfor anmodede politiet også offentligheden om hjælp.

Politiet takker borgerne for henvendelser i sagen.

Opdatering
Clock17. dec 2017, kl. 10:03
Artiklen er opdateret med politiets aflysning af efterlysningen. Signalementet af manden og bilen er fjernet, da det ikke længere er relevant.